Saturday, January 12, 2013

Frozen Yogurt


Terveiset sängynpohjalta! Täällä pyörii joku flunssa epidemia, ja mä olen muiden mukana kotona sairastamassa. Mitään erityistä ei oo tällä viikolla ehtiny tapahtumaan, kun oon lähinnä ollut kipeänä. 
Mutta ajaettelin esitellä teille mun uuden rakkauteni: Frozen yogurt! Täällä on hirveesti eri paikkoja, mutta idea on sama. Saat itsepalveluna tehdä millasen sekotuksen haluat erilaisista "frozen yogurt"(en oo vielä saanu selville miten se eroaa pehmiksestä, maistuu ainaki samalta) makuja. Makuina mm. berry sorbet, eggnog, pumpkin pie, salty caramel ja tietty kaikki perinteiset. Hauskinta on että saa ite käyttää pehmiskonetta, vuuhuu! Ja päälle saat voit valita kaikkea maan ja taivaan väliltä; hedelmiä, marjoja, pähkinöitä, brownieseja, suklaahippuja, cookiedough-paloja, karkkeja, kermavaahtoa.. jne. Lopuksi koko hoito punnitaan, ja hinta menee painon mukaan. 
En oo vielä Suomessa, ainakaan Turussa törmänny tämmösiin. Eli tässä siis markkinarako Suomeen, odottelen innolla. 







8 comments:

  1. suomes on kyl frozenii ainaki spice ices ja arnoldsil :D ei kyl mitää itsepalveluu mut kuitenkii. arnoldsil saa kylläki vaa kastikkeit siihe -.-

    ReplyDelete
  2. Ai okei hyva, taytyy kayda testaamassa ne sitten kun tuun takasin :)

    ReplyDelete
  3. mut ei siel spice ices saa ottaa kaikkee mahollista, me vaadimme kaikki mahdolliset mössöt!!

    ReplyDelete
  4. joo taallaki on noit frozen youghurtti paikkoi!! Ne on ihania!! :) (vaikka voinki vaa syoda niita dairy free juttuja :( )

    ReplyDelete
  5. Helsingissä noita frozen yougurt paikkoja löytyy muutama. Ihan samalla menetelmällä siis eli saa itse ottaa sitä siitä koneesta. :) esimerkiksi tennispalatsilla on yksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa hyvalta, toivottavasti ne saapuu turkuunkin asti jossain vaiheessa. :D

      Delete
  6. Tampereella on Jugi mist saa näit, mut sie on kai vaa et yks annos on se 5e ja siihe si nii paljo laitetaa ku mahtuu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti sinne on kai sit mentava jos kayn siella sunnalla pyorimassa. :)

      Delete